Nuffnang

Sunday, 13 May 2012

Website:Haiwan Angkat!!

Adakah korg nie 'Pencinta Haiwan'? Korg nak memiliki haiwan tapi nak FREE? Aku suka jugak haiwan2 comel, especially kucing. Aku ada la pernah amik 'Kucing Angkat' dekat website nie. Mostly dekat website nie, owner nak cari keluarga angkat untuk haiwan diorg yang semakin banyak, or diorg nie dah tak ada masa nak jaga haiwan. So diorg nak cari la owner baru untuk haiwan kesayangan diorg ni. Tapi ada jugak yang jual haiwan diorg ni, tapi pada harga berpatutan. Ada yang charge sebab owner asal dah bagi vaccine. Cuba la korg browse website nie Petfinder, mana tau korg nak amik haiwan angkat kan. Macam2 ada! Kucing, Hamster, Rabbit dll. Selamat menjadi keluarga angkat! Dekat bawah ni aku ada attach sikit gambar2 haiwan yang bersedia untuk mencari keluarga baru.





No comments:

Post a Comment