Nuffnang

Friday, 11 May 2012

Super Cool Casing

Karipap yang AWESOME!!

Mencari2 casing yang smart tahap karipap?? Mencari pouch yang boleh tolong tackle kan aweks/balaks?? Atau mencari accessories yang terbaik dari ladang?? Aku baru jumpa satu online shopping website yang menjual product2 nie dengan harga yang agak berpatutan. Sebenarnya aku tengah cari casing untuk Iphone 4s aku yang super cool nie! HAHAHA.Korg tak payah nak pergi low yat, cari2 lepas tu tak jumpa, then balik rumah. Dekat sini semua pun ada untuk smartphone anda yang sangat canggih! Product2 Apple, Samsung, Blackberry dll semua ada dekat sini! Dekat bawah ni aku kasi tunjuk sikit casing2 smart untuk Iphone 4s, Galaxy Note dengan Blackberry 9900. Link lepas korg tengok gambar okeh!

Iphone4s


Iphone4s


Iphone4s


Iphone4s
Galaxy Note

Blackberry 9900

Smart kan?? Ada beratus2 lagi product yang super karipap dekat website nie. Korg just click, maybank2u.com dan nantikan casing anda sampai di rumah! Dan masa yang di tunggu2. Link nya adalah!
Red Design . Apa lagi, selamat menghabiskan duit!!

No comments:

Post a Comment