Nuffnang

Thursday, 10 May 2012

Messenger Bag yang sgt COOL!!

Karipap!!! Sangat-sangat COOL!!

Aku suka online shopping. Aku selalu browse website online shopping serata dunia, especially daru US sebab product2 diorg ni unik dan Awesome! Aku tengah cari2 messenger bag. Then aku jumpa bag yang sangat menarik desgin nya dari Yanko . Harga boleh tahan kalau convert ke RM. Dalam USD, price bag nie dalam USD130. Tapi design nya sangat menarik? Tak percaya?? Cuba korg tengok gambar2 dekat bawah ni!







Terbaik dari ladang kan??? Tapi harga nya yang juga menarik menyebabkan aku tak jadi nak beli. Sesiapa yang rasa nak membazirkan duit boleh la beli bag nie ok.LOLx

No comments:

Post a Comment