Nuffnang

Friday, 18 May 2012

Little White Cafe

First Impression untuk 'Little White Cafe' adalah..WAU! Smart gila kedai ni!! Kedai berkonsep kan 'English Stlye' ni memang sesuait untuk korg bawa client makan2, or 'Candle Light Dinner' dengan pasangan korg sebab suasana nya yang tenang dan romantik! Dengan client tak payah nak romantik sangat la kan.LOLx. 'Little White Cafe' ni menghidangkan makanan barat dan kek. Aku pergi kedai ni masa lunch. So, aku order "New York Strip with Tarragon Melting Sauce", ' Roast Chicken Sandwiches' dan Macarron. For me, makanan dekat sini boleh di kategorikan 'Boleh la'. Nak kata sedap tak juga, nak kata tak sedap, tak juga. Harga boleh di kategorikan mahal untuk makanan yang 'Boleh la', tapi the charging is quit expensive maybe sebab suasana dekat sini yang 'TERBAIK'. Bawah nie ada gambar untuk apa yang aku makan dekat sini, dengan harga sekali.


Roast Chicken Sandwiches- Rm18
Macaroon-Rm4/biji

New York Strip with Tarragon Melting Sauce-Rm45++





Makan dekat sini memang agak mahal, tapi credit untuk suasana kedai ni. Memang best. Cuba tengok gambar dekat bawah ni.





SMART KAN?? So, korg boleh la dating dekat sini kalau terasa nak romantik2 (Untuk Pasangan dah Kahwin je,kalau tak HARAM, aku tak nak tanggung, korg tanggung sendiri) Alamat dan no telefon kedai ni ada dekat bawah. Selamat mencuba!!!!

13-G-1, Jalan Medan PB 4A, Pusat Bandar Baru Bangi, 43650 Selangor, Malaysia+6017-372-1522 / +603-8926-5908



No comments:

Post a Comment