Nuffnang

Friday, 11 May 2012

Lelaki Tertinggi Dunia!!

Lelaki ni memegang rekot dunia untuk 'The World Tallest Man'. Beliau adalah Sultan Kosen dari Turkey! Tinggi beliau lebih kurg 251cm ataupun lebih kurg tinggi dua orang lelaki dewasa! KARIPAP SIOT! Tinggi benar kau ni! Beliau dilahirkan pada 8 Februari 1982. Kerja dia pulak, Part-Time Farmer je! Sebab dia ni fulltime celebrity, maklumlah, unik kan. Mesti la banyak orang panggil dia untuk talk show dll. Selain tu, dia ni jugak pemegang rekod untuk 'Widest Hand Span' dan 'Largest feet'. Dari baju, seluar, kasut, spender, semua kena tempah!WAHAHAHAHAH. Aku rasa diorg tak check ada satu bahagian dekat Sultan Kosen ni, kalau tak mesti dia pemegang rekod 'The Biggest and Longest !@#$%' on earth! HAHAHA. Apa pun, hanya 10 orang di dunia yang dapat di kesan mempunyai ketinggian lebih kurg dia ni. Tengok la gambat Sultan Kosen ni, hensem!





No comments:

Post a Comment