Nuffnang

Thursday, 10 May 2012

Aplikasi:Lane Splitter

Karipap!! Aku Addicted!!

Lane Splitter adalah sebuah game yang telah di bangunkan oleh sebuah syarikat di US yang di panggil fractiv. Game nie boleh di-download oleh pengguna apple dan juga android! Tak silap aku untuk PC pon ada jugak. Cuba korg godek2. Apa yang bestnya tentang game nie, korg akan menaiki sebuah superbike(ada motosikal lain jugak). Then, korg akan buat wheelie, boost etc dan korg kena mengelak kereta, lari dari polis dan mengutip duit. Motif korg adalah mengumpulkan mata sebanyak mungkin. Buat masa sekarang nie, aku masih lagi addicted dengan game nie. Tapi aku rasa sekejap jer kot. Sebab game macam nie tak ada mission, akan cepat bosan. Tapi buat korg yang tak download lagi game nie, sila lah download.





Kalau dah bosan boleh la korg delete game nie, buat penuh memory jer.HAHAHAHAHA

No comments:

Post a Comment