Nuffnang

Thursday, 10 May 2012

Kanamara Matsuri

Karipap!!!

Apakah Kanamara Matsuri?? Agak lucah jugak sebenarnya kalau di melayukan maksudnya! LOLx. Tapi kasi aku Englishkan maksud nya baru tak nmpk sangat kelucahan tersebut. 'Kanamara Matsuri' @ Japanese Penis Festival ( Lucah jugak) adalah satu festival di Jepun yang di sambut untuk mengelakkan penyakit seksual. Selain tu, festival ni jugak disambut untuk perlindugan kepada pasanagan yang dah berkahwin agar hidup ke akhir hayat. Ada banyak lagi kenapa diorang sambut festival ni tapi jom focus pada gambar di bawah! LOLx





Gula-gula 'Penis'!!














Hebat tak?? Korg ada rasa nak try gula2 'Penis' tu? Bagi orang-orang Jepun, diorg dah tak kisah dah setakat festival macam ni, diorg ada festival yang lagi 'HEBAT' dari ni!..HAHAHA..

No comments:

Post a Comment