Nuffnang

Tuesday, 15 May 2012

Iphone Casing yang Awesome!

Yanko Design lagi sekali mengelurakan product yang akan menyelesaikan segala masalah bagi pengguna Iphone. Apa yang korg nak pada casing untuk Iphone? Design? Itu sangat biasa untuk pengguna Iphone. Casing mesti gempak so boleh mencapap!. HAHAHA. Kali ni Yanko Design mengeluarkan Iphone casing yang mempunyai pembersih screen, tempat simpan ear phone. Bagi aku,design dier tak selawa manaa untuk korg mencapap. Tapi, korg dah tak payah nak pikir mana nak letak ear phone korg sebab casing nie siap dengan tempat letak ear phone. Korg jugak tak payah nak cari kain untuk membersihkan screen Iphone korg. Sila la tengok gambar2 nie. Terbaik dari ladang!!






Boleh la korg beli product ni kalau berminat. Ambil masa 2-3 minggu baru sampai. Maklumlah daru US. LOLx

No comments:

Post a Comment