Nuffnang

Saturday, 12 May 2012

Hutan Untuk Membunuh Diri

Karipap!! Menakutkan + Insanity!!

Jepun, sebuah negara yang maju dari segi teknologi dan ekonomi. Tetapi, banyak perkara2 pelik yang ada dekat negara ni. Antaranya adalah mereka mempunyai hutan untuk membunuh diri! Hutan Aokigahara ni bukan lah Hutan yang di buat khas oleh Kerajaan Jepun untuk membunuh diri, tapi hutan ni menjadi pilihan untuk penduduk Jepun membunuh diri, tak tau la kenapa. Tu la pentingnya didikan agama. Kalau tak ada agama, ada masalah je bunuh diri. BERDOSA BESAR! Hutan ni adalah tempat kedua ter-kenal di dunia untuk orang bunuh diri selepas 'Golden Gate Bridge'. Setiap tahun, lebih kurang 30 orang akan membunuh diri di hutan ni! KARIPAP! Bawah ni aku nak kasi gambar2 yang di ambil di dalam hutan ni, untuk sesiapa yang lemah semangat, takut tak boleh tido malam ke, sila jangan tengok ok! Aku dah beri amaran.HIHI






Papan tanda amaran dari Kerajaan, sila ingat keluarga yang tersayang


Antara peralatan digunkan untuk membunuh diri

No comments:

Post a Comment