Nuffnang

Tuesday, 15 May 2012

Cubaan Membuat Six Pack yang Gagal

Karipap yang GAGAL!!

Mesti korg pernah cuba nak buat six-pack kan? Punya payah nak buat six-pack! HAHAHA. Kalau nak buat six-pack nie kena ada konsistensi yang tinggi dan kena jaga pemakanan. Kalau setakat buat sehari,then esok korg nak six-pack tu keluar jangan harap la! WAHAHA. Ok, dekat bawah ni ada gambar2 orang yg malas or dah cuba buat six pack, tapi still tak dpt six pack tersebut. So, diorg cari alternative lain nak buat six-pack tu. Cuba la korg try, gerenti esok dapat! LOLx

Photoshop yang GAGAL!

Siap pembedahan..:p


Guna bulu pon boleh

Genius?

Gemuk,tapi ada six-pack?





2 comments: