Nuffnang

Thursday, 10 May 2012

Adobe Photoshop Versi Online

Nak edit gambar, tapi tak ada application yang mantop? Nak beli Adobe Photoshop, tapi mahal? HAAAAA. Nie dier, Adobe Photoshop Versi Online, sungguh mudah,tak perlu membazir memory lappy/computer korg! Website nya adalah PIXLR !!! Sama je macam Adobe Photoshop. Apa nak susah2 beli CD, Install, pastu lappy lag sebab besar sangat! Bawah ni gambar2 yang telah di-edit menggunakan Pixlr! Karipap tak?






So, lepas ni korg boleh la try ini website kan. Tapi kena gambar yang lawa jugak la, kalau HODOH kau edit macam mana pon tak lawa!WAKAKAKAKAKAKA. BTW, kepada pengguna Iphone, korg leh jugak download pixlr-o-matic dalam Iphone korg, terbaik dari ladang karipap!!

No comments:

Post a Comment