Nuffnang

Thursday, 10 May 2012

$5 Billion untuk Sebuah Piramid??

Karipap!!! Mahal Gila!!!

Antara 7 keajaiban di dunia! Piramid pernah di katakan dicipta oleh Makluk Asing kerana walaupun di dunia moden, kita ada crane, helikopter, trak dll, tapi semua tu tak mampu nak membina sebuah Piramid! Ini kan 4500 tahun dahulu! Ada juga orang cakap Piramid ni di bina dari alam Mistik, owh sangat tak logik! Tapi, teori baru telah keluar! Piramid boleh dibina dengan menggunakan plan 'Spiral Internal Ramp'. Dengan  menggunakan plan tersebut, manusia zaman moden dapat membina sebuah Piramid dengan kos mencecah $5 Billion! Karipap Gila!






Daripada korg menghabiskan $5 Billion nak buat sebuah Piramid yang memang dah wujud, better korg gunakan duit tu untuk membantu orang yang kebuluran. Banyak karipap boleh di beli dengan duit tu!

No comments:

Post a Comment